Vooruitblik 2023 – Nieuwigheden

Wij werken deze herfst en winter alvast naarstig aan onze zomerzoektocht van volgend jaar. De (intussen al 9de!) editie zal jullie langs een volledig nieuw, pittoresk parcours brengen vanuit Geraardsbergen richting Vlaamse Ardennen en Zwalmstreek, met mooie uitzichten, natuurgebieden en kleine gezellige dorpjes onderweg.

We zoeken echter steeds hoe we de zoektocht verder kunnen verbeteren en ontwikkelen. Volgend jaar plannen we dan ook weer een aantal nieuwigheden:

1.De periode van de zoektocht zal wellicht worden verlengd: in plaats van 1 mei tot 31 augustus zouden we de zoektocht laten lopen van 1 mei tot tweede helft van september.

2.Het is intussen 3 jaar geleden sinds onze laatste ‘klassieke’ prijsuitreiking in ’t Hemelryck. 1 jaar ging de zoektocht niet door, en de voorbije 2 jaar werkten we met een prijsafhaling in de namiddag. Volgend jaar hopen we om na 4 jaar terug aan te knopen met de gezellige traditie van een prijsuitreiking op een vrijdagavond in de zaal van ’t Hemelryck in oktober, met drankgelegenheid, een overlopen van de juiste antwoorden en vervolgens afroeping van de uitslag in volgorde van rangschikking enz.

3.Het parcours was dit jaar met 35 km. aan de lange kant. Om je langs de mooiste plekjes te brengen is het tot op zekere hoogte onvermijdelijk om enige kilometers te maken, maar gezien de huidige hoge brandstofprijzen proberen we volgend jaar daar toch enige kilometers af te doen (liefst tot onder de 30 km)

4.Je zal nog steeds het routeblad en de zoektochtbundel kunnen bekomen van thuis uit, maar volgens een nieuw systeem. Veel deelnemers signaleerden ons dat ze soms zelf niet meer weten na een paar maand of ze de zoektocht nu al betaald hadden of niet enz. Een aantal mensen betaalden zelfs dubbel hierdoor. Vanaf volgend seizoen zullen we dus met een systeem werken waarbij je na overschrijving van 10 euro de zoektochtbundel rechtstreeks in je mailbox zal ontvangen.

Dit zijn alvast de kleine wijzigingen die je volgend jaar mag verwachten. Voor het overige blijven de gebruikelijke ingrediënten natuurlijk aanwezig en hopen we jullie terug een heel mooi parcours te bezorgen met een mix aan diverse vragen!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *