Zoektochtenclubs

Vind je zoektochten leuk en wil je er graag meer over weten? Ga eens kijken op de websites van de zoektochtenclubs CABORA en WRV, twee clubs met leden over heel Vlaanderen en onder wiens vlag onze zoektocht wordt georganiseerd. Voor een klein bedrag per jaar geniet je van tal van voordelen en ben je helemaal mee met deze leuke hobby!

Voor een klein bedrag per jaar ontvang je bovendien regelmatig een leuk clubblad boordevol info, een kalender met tal van zoektochten over heel Vlaanderen, tips, besprekingen van voorbije zoektochten, uitslagen, puzzels en nog veel meer! Hier vind je links naar de websites van deze clubs. Lid worden is eenvoudig: gewoon het contactformulier op de website invullen en binnenkort zit het eerste clubblad al in je bus of mailbox!

Lid worden van een zoektochtenclub is de beste manier om als nieuweling snel ‘mee’ te zijn met het zoektochtgebeuren, nuttige tips op te doen en alle nodige info te ontvangen.

CABORA is in oorsprong vooral gesitueerd in Oost-Vlaanderen en WRV in West-Vlaanderen, maar deze clubs zijn niet beperkt tot deze provincies en tellen beide heel wat leden van over heel Vlaanderen. Ga eens kijken op de websites van deze twee clubs:

https://www.caborazoektochten.com

https://wrvzoektochten.be

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *