Antwoorden indienen

Je kan je antwoorden voor de Online Winter-Denderroute hier elektronisch indienen en krijgt een onmiddellijke ontvangstbevestiging. Je hoeft dus geen papieren antwoordenblad meer per post op te sturen.

Je bent niet verplicht van deze mogelijkheid gebruik te maken: je ingevuld antwoordformulier opsturen per post mag ook. Je post dan je antwoordenblad uiterlijk op 1 maart 2023.

Lees eerst goed volgende korte instructies:

  1. Indienen is mogelijk vanaf 15 november 2022 tot en met uiterlijk woensdag 1 maart 21 uur. Daarna wordt het elektronisch formulier onherroepelijk gedesactiveerd.
  2. Velden met een rood sterretje zijn verplicht in te vullen! Je kan je antwoorden niet verzenden zolang je niet alle verplichte velden hebt ingevuld.
  3. Zoek geen enkele val in de samenstelling van het elektronisch formulier: de vraag komt niet altijd helemaal exact overeen met de volledige vraag in je routeblad/boekje, dit is louter omdat de ruimte op het formulier beperkt is en niet bedoeld om je om de tuin te leiden.
  4. Eventuele tussenvraagjes beantwoord je net als bij een papieren antwoordenblad in 1 van de vakjes die het dichtst bij die tussenvraag in je bundel staan.
  5. Wil je meerdere formulieren indienen met dezelfde antwoorden mag je in het veld ‘naam en voornaam’ ook 2 of meer namen vermelden. Geef dan wel in het vak ‘schiftingsvragen’ duidelijk aan welke schifting voor welke deelnemer geldt, bv. 150 (Amedée) – 122 (Petronella) – 141 (Jules)
  6. Kijk goed je antwoorden na voor je onderaan op de knop ‘mijn antwoorden definitief indienen’ drukt. De eerste inzending is definitief en ingediende antwoorden kunnen achteraf niet meer gewijzigd worden!
  7. Nadat je op de knop onderaan (“Mijn antwoorden definitief indienen”) hebt gedrukt verschijnt hieronder (onder deze instructies) een ontvangstbevestiging van je antwoorden (in groene kleur). Er wordt geen bevestiging apart per mail nog verstuurd.

Ontvangstbevestiging:

Online Winter Denderroute

Online Winter Denderroute

Vraag 2: Is vgtp het Manneken Pis van Geeraardsbergen ouder dan het Manneken Pis van Brussel? Kies uit: *
Vraag 3: Uit welk decennium van de 19de eeuw dateert dit jaartal? Kies uit: *
Vraag 8: Wie/wat kan men in dit Stadhuis bemerken? Mogelijke antwoorden:
Vraag 9: Wat mag je hier niet opzetten, volgens gegevens ter plaatse? Kies uit:
Vraag 10: Wat bevindt zich onmiddellijk onder het rode kruis dat in deze ruimte te zien is? Kies uit:
Vraag 13: Welke statie van de kruisweg is hier niet te zien? Kies uit:
Vraag 16: Welke letter komt twee keer voor in de hier te lezen naam van de vrouwelijke heilige die hier is afgebeeld? Mogelijke antwoorden:
Vraag 18: Rond welk jaar werd deze Oud-Hospitaalkerk gebouwd? Kies uit:
Vraag 19: Welke letter komt maar één keer voor op het hout in de onmiddellijke omgeving van het orgel? Mogelijke antwoorden:
Vraag 26: Hoeveel moet je betalen voor misintenties, vgtp? Kies uit:
Vraag 27: Waarvan verlost een slok van de bron je, vgtp? Kies uit: