Wat is de Denderroute zoektocht – FAQ

De Denderroute zoektocht is een jaarlijkse auto- of fietszoektocht rondom Geraardsbergen en Galmaarden, langs zoveel mogelijk pittoreske, groene plekjes en mooie wegen met uitzichten op het prachtige landschap. Ontdek alle praktische info over dit evenement en over hoe je kan deelnemen.

Wanneer vindt de zoektocht plaats?

De zoektocht vindt elk jaar plaats vanaf 1 mei tot 31 augustus. Deelnemers kunnen deelnemen op één of meerdere dagen of halve dagen naar keuze. Je schaft een formulier aan met de routebeschrijving en de vragen die je moet oplossen. Nadien ben je volledig vrij welke dag je de zoektocht gaat doen. Je kan de zoektocht ook gerust spreiden over meerdere dagen, of hem meer dan één keer afleggen.

Hoe kan ik aan een formulier geraken?

Hoeveel kost het om deel te nemen?

Per formulier betaal je 10 € inschrijvingsgeld. Van de inschrijvingsgelden maken we een pot waarvan we de prijzen voor onze rijkgevulde prijzentafel kopen en ervoor zorgen dat elke deelnemer, van de eerste tot de laatste in de uitslag, met een prijs huiswaarts keert. De inschrijvingsgelden worden volledig geinjecteerd in de prijzentafel. Hoe meer inschrijvingsgelden, hoe mooier de prijzen.

Zijn de prijzen de moeite, of win ik alleen een balpen, een pot mayonaise of een pak wasknijpers?

De prijzentafel van onze zoektocht is zeker en vast de moeite! Reeds meerdere malen mochten wij van ervaren zoektochters (die aan veel zoektochten deelnemen) horen dat de Denderroute de zoektocht is met een van de mooiste prijzentafels van het jaar. Natuurlijk winnen de deelnemers in de top-10 van de uitslag een mooiere, waardevollere prijs dan wie achteraan eindigt. Maar de vorige jaren waren er steeds tal van elektrische toestellen te winnen. Zo waren er vorig jaar 2 of 3 HP- of Canon printers, friteuses, een microgolfoven, enkele DVD-spelers, Senseo-koffiemachines, gourmet-toestellen, een stofzuiger enz.

Wat is de hoofdprijs?

De winnaar van de Denderroute gaat naar huis met een waardebon (of cash equivalent) van maar liefst 300 euro!

Ik ben maar een gelegenheidszoektochter zonder ervaring, dus ik win sowieso een onnozele prijs?

Neen, want in onze Denderroute zoektocht hebben we een uniek ‘random prize distribution’ systeem ingebouwd waardoor ook minder ervaren deelnemers (die misschien niet van de eerste keer in de top-10 zullen eindigen al weet je maar nooit) toch kans maken op een even mooie prijs als de hoofdwinnaars bovenaan de rangschikking. De waardevollere prijzen (lees: elektrische toestellen) zijn immers deels ook voorbehouden voor de 30ste, 60ste, 90ste, 120ste enz. in de uitslag. Daardoor kan ook iemand die niet vooraan eindigt toch nog met een van de waardevolste prijzen (vorig jaar een printer, een DVD-speler, een friteuse, …) naar huis gaan.

Hoe stuur ik mijn antwoorden in?

Er zijn twee manieren om je antwoorden in te dienen. Opgelet: beide moeten uiterlijk op 1 september gebeuren om geldig te zijn:

Elektronisch: via ‘antwoorden indienen’ op onze site

Manueel: je drukt het antwoordenblad van je formulier af, vult dit manueel in en verstuurt het per post naar Karl Delauw, Nachtegaallaan 14 bus 11, 1731 Zellik.

Wie stelt de zoektocht samen?

De zoektocht wordt samengesteld door Karl Delauw. De controle (nazicht vragen en parcours) is in handen van Mike D’Haeseleer en Huguette Elpers. Mike zorgt ook elk jaar voor het grootste deel van de prijzentafel.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *